SPA

SPA

Забравете за умората и стреса, хармонизирайте вашето тяло и душа в нашата Спа зона! След вълнуващ и уморителен ден на ски пистите и дълга разходка сред природата, в зоната за релкас ще възстановите вашите сили! Поглезете вашето тяло с релаксиращи терапии с етерични масла и масажи.

Като допълнение към вашата спа терапия, може да използвате напълно безплатно всички уелнес съоражения. На Витамина бара може да се освежите с разнообразие от сокове, чай, кафе, алкохолни и безалкохолни напитки.

Pool in Predela LUX, Bansko, Bulgaria

Басейн

Закритият басейн с панорамен покрив и температура на водата 30° C е подходящ през четирите сезона.

Разполагаме и с отопляем детски басейн, което прави посещаването на спа зоната подходяща за всички членове на семейството.

Джакузи

Голямото вградено джакузи, с водопад, гейзер и лежанка е идеалното място за безгрижните и релаксиращи моменти с вашето семейство и приятели.

Jacuzzi in Predela LUX, Bansko, Bulgaria
Jacuzzi in Predela LUX, Bansko, Bulgaria

Сауна

Още от древността, сауната е известна със своите полезни свойства върху нашето здраве, фигура, кожа, красота и психика. За това на разположение на всички гости е сауната, с топлина 110° C.

Турска
парна баня

Най-естесвения начин (от древността) да изчиситим тялото си от токсините е парната баня.

Благодарение на струя нагрята под налягане, след няколко минути в нашата турска парна баня ще се почуствате детоксикирани и презаредени.

Jacuzzi in Predela LUX, Bansko, Bulgaria
PREDELA LUX

"Gramadeto" str. 21, Bansko, Bulgaria Open in Google Maps

Reservations: +359 892 219 644 office@lmbulgaria.com

Subscribe for our special offers